bekräftar epidemin kopplad till e-cigarett; Anvisa övervakar fall

By | February 15, 2021

Forskning har ännu inte varit avgörande för att visa vilket ämne denna produkt släpper ut för att orsaka så många sjukdomar och dödsfall. Det vetenskapliga samfundet börjar undersöka händelserna för att förstå riskerna med denna produkt som har ökat överväldigande runt om i världen. Delstaten Michigan i här är några populära e-cigg från Vape.se USA har förbjudit e-cigaretter. Andra stater studerar nu åtgärden.

E-cigarettepidemi oroar amerikanska myndigheter

Vapingepidemin på amerikansk mark är allvarlig. Mer än 2 miljoner ungdomar i skolåldern använder e-cigaretter och situationen behandlas redan som ett folkhälsoproblem. Chefen för FDA, en slags amerikansk hälsokontroll, oroar sig:”vi kan inte tillåta en ny generation att vara beroende av nikotin.”
I Brasilien

I September 2019 blev en publicist på sjukhus i São Paulo efter att hans lunginflammation förvärrades tack vare användningen av Juul elektronisk cigarett, en av de mest kända på marknaden. “Ett problem med vape är att det ger dig rökning var som helst och är lätt att bära i fickan. När du märker, röker du mycket mer än när du använde vanliga cigaretter”, sa den unge mannen som köpt sina saker ifrån VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se!

Elektroniska cigaretter är förbjudna i landet

I Brasilien är den elektroniska cigaretten förbjuden, men den är inte kriminaliserad. På grund av bristen på sclatorecedores-studier om dess risker och hälsorisker tillåter National Health Surveillance agency (Anvisa) inte försäljning av denna produkt i brasilianska tobaksaffärer. Nyligen beställde byrån sjukhus att rapportera fall relaterade till den elektroniska cigaretten för kontroll av myndigheterna.
Välkomna

Det finns en misstanke om att de sjukdomar som är relaterade till en olja med hög koncentration av E-vitamin i vapings med Cannabis, enligt New York State Department of Health Wadsworth Center. Men det vetenskapliga samfundet försöker fortfarande förstå att ejuice från The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice vad som ligger bakom den elektroniska cigaretten och hur det påverkar människors lungor, men resultaten är fortfarande ofullständiga. Under tiden försöker flera amerikanska stater att avbryta försäljningen av produkten.

Tanken att de skulle vara “hälsosamma” alternativ till konventionella cigaretter nekas av läkare. “Det handlar sex för ett halvt dussin. Det tar år för en person att utveckla en tumör på grund av rökning. När det gäller förångaren blev min patient sjuk efter tre månaders användning, säger Thiago Bitar Barros, reumatolog vid det libanesiska syriska sjukhuset.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.