Bästa billiga VPNs

By | December 10, 2019

Letar du efter en bra VPN-tjänst med ett lågt pris? Vill du veta vilka VPN är de bästa billiga VPNs för 2018? När det gäller VPNS, det är många leverantörer att välja mellan, alla med olika funktioner och olika priser. När du handlar för en VPN-leverantör, är priset utan tvekan en av de viktigaste överväganden. Men det är inte en bra idé att titta på priset ensam och gå med den billigaste NordVPN. Vad du bör verkligen leta efter är en billig VPN-tjänst med de bästa värdena. Av dessa skäl bör du också titta på VPN-funktioner.
Vad bör du tänka på när du handlar för en billig VPN-tjänst?

Nedan är några av de viktigaste sakerna du bör undersöka när du utvärderar en VPN-tjänst:

Hur många server platser denna VPN-tjänst tillhandahåller. Om du vill använda en VPN för att kringgå geo-blockering måste du se till att den här VPN-providern har servrar på önskad plats. Om du till exempel bor i Storbritannien och vill titta på Netflix USA-program måste du hitta en VPN-leverantör med servrar i USA.

Vilka VPN-protokoll som denna VPN-tjänst stöder. Vanliga VPN-protokoll är PPTP, L2TP och OpenVPN etc. Bland dessa protokoll, OpenVPN är förmodligen den bästa att använda för bästa säkerhet och bästa hastighet. Du bör se till att den här VPN-tjänstprovidern stöder det VPN-protokoll som du behöver.

VPN – Topp 10 bästa VPN-tjänsterna i Sverige

Hur många samtidiga anslutningar är tillåtna. Många VPN-leverantörer har vissa restriktioner för deras VPN-användning. Du bör få en tydlig uppfattning om vilka stöds och som inte är. Bland dessa restriktioner är en viktig en hur många samtidiga anslutningar är tillåtna. Detta innebär att med det här VPN-kontot, hur många enheter som får anslutas på samma gång. Många VPN-leverantörer tillåter upp till 3. Men vissa tjänster (inklusive några billiga VPNs) kan du gå upp till 5.

Gör den här VPN tillåta torrenting, P2P arkivera delar? Många VPN-tjänster tillåter inte att du använder VPN för torrenting och P2P fildelning. Om du behöver använda VPN för dessa ändamål, se till att kontrollera om du har tillåtelse att göra det. Inte bara plocka den billigaste VPN, se till att du kan göra vad du vill med denna VPN!

Med dessa frågor i åtanke kan du filtrera ut VPN-leverantörer som inte uppfyller dina behov. Därefter kan du jämföra priser mellan olika VPN-leverantörer. Under denna process bör du också hålla funktioner och restriktioner i åtanke och inte bara välja den billigaste ExpressVPN. Till exempel, om två VPN-leverantörer erbjuder samma pris, men en av dem erbjuder 5 samtidiga anslutningar medan den andra bara tillåter 1, då den första kan vara ett bättre val.

När det gäller pris, de flesta VPN-leverantörer erbjuder olika paket för dig att välja mellan. Du kan till exempel få ett totalt lägre pris om du betalar för ett helt år istället för att göra månatliga betalningar. Av denna anledning, registrera dig för ett längre kontrakt kan spara lite pengar. Du bör dock testa denna VPN innan du gör långsiktiga åtaganden. De flesta VPN-leverantörer erbjuder antingen gratis spår eller pengarna-tillbaka-garantier för potentiella användare att testa sina tjänster. Du bör prova deras tjänst innan du gör betalningar.

Iptvking.se testar dem och granskar många VPN-leverantörer i världen. Baserat på våra jämförelser och testresultat, nedan är några topp VPN-leverantörer med låga priser som vi rekommenderar.